Julio Iglesias, laureat al premiului „Legendary Artist” decernat de The Asia Pacific Brands Foundation

ХУЛИО ИГЛЕСИАС ПОЛУЧИТСАМУЮ ВЫСОКУЮ НАГРАДУ- ПРЕМИЮ «ЛЕГЕНДАРНОГО АРТИСТА» НА ЦЕРЕМОНИИ BRANDLAUREATE В АЗИИ 10 Май 2016
decembrie 27, 2016
NI TE TENGO NI TE OLVIDO -JULIO IGLESIAS
iulie 1, 2017
Show all
Spread the love

Julio Iglesias, laureat al premiului „Legendary Artist” decernat de The Asia Pacific Brands Foundation
miercuri, 11 Mai 2016, 10:45

 

Cântărețul spaniol Julio Iglesias va primi premiul „Legendary Artist”, decernat de fundația asiatică The Asia Pacific Brands Foundation pentru „realizările sale ca legendă globală în lumea muzicii, marca lui reprezentând o poveste de succes care i-a inspirat pe mulți”.

Decernarea premiului va avea loc în 2 iunie la Kuala Lumpur, notează The Asia Pacific Brands Foundation, într-un comunicat citat de EFE.
Julio Iglesias, amintesc organizatorii, „nu are nevoie de prezentare”, subliniind că artistul a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, în 14 limbi, de-a lungul unei cariere care se întinde pe aproape jumătate de secol. Artistul a lansat 80 de albume și este deținătorul a 2.600 de discuri de aur și platină.
Julio Iglesias – Amor, Amor, Amor
Organizația îl consideră „o legendă globală, recunoscut pe cinci continente — inclusiv cel mai popular artist internațional din China—, având o reputație impecabilă și zeci de ani de eforturi și dedicație”.
Alți premiați de The Asia Pacific Brands Foundation sunt Nelson Mandela, Steve Jobs, laureatul premiului Nobel pentru economie Robert Fry Engle, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg sau actorul american Harrison Ford.
Fundația creată în 2005 este prima care premiază brandurile din întreaga lume, cu scopul de a promova mărcile, a îmbunătăți practicile legate de diferențele de brand și a transmite valorile marcante în lumea afacerilor, sportului, culturii și divertismentului.

Julio Iglesias, premiu pentru „Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor”
Anca Simionescu

marţi, 13 mai 2014

Premiul a fost acordat de Sony Music pentru cele peste 300 de milioane de albume vandute.
JULIO IGLESIAS, artistul care va reveni in luna iulie in Romania pentru a sustine trei concerte, a primit ieri din partea Sony Music premiul special ”Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor”, in cadrul unei conferinte de presa la care a luat parte presa din intreaga lume, organizata la Hotelul Dorchester din Londra.
Premiul, acordat pentru cele peste 300 de milioane de albume vandute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, impreuna cu Edgar Berger, Presedinte & CEO Sony Music International, and Afo Verde, Presedinte si CEO al Sony Music Iberia Latina.
Prezentarea a avut loc inaintea celor doua spectacole ale lui Julio Iglesias la Royal Albert Hall din Londra, unde a aparut pentru prima data in urma cu peste 30 de ani, in 1982.
Julio Iglesias a declarat: ”Sunt atat de bucuros sa primesc acest premiu, si in special in Londra, un loc in care are am adunat atat de multe amintiri, unde sunt inconjurat de foarte multi prieteni. As dori sa profit de aceasta ocazie si sa adresez un mare multumesc tuturor celor care au cumparat albumele mele de-a lungul anilor, precum si tuturor celor care au venit sa ma vada in concert. Ei au facut acest premiu posibil. Desi recunosc ca cel mai important premiu pe care l-am primit vreodata este dragostea oamenilor. ”
Doug Morris, CEO, Sony Music a adaugat: ”Draga Julio, fara indoiala esti unul dintre cei mai dragi și de succes artisti din toate timpurile. Ești un talent ca nimeni altul, care continua sa emotioneze fani din intreaga lume. Nu m-am putut gandi la un alt destinatar vrednic pentru acest premiu special. ”
Julio Iglesias, cantaretul legendar denumit de ”The Guardian” ”un maestru fermecator cu limba de aur”, la ultimul concert sustinut in Marea Britanie in anul 2003, apartine elitei superstarurilor internationale a caror popularitate trascende frontierele si barierele culturale.
Intr-adevar, Julio Iglesias este singurul vocalist care canta in 14 limbi, de la limba natala spaniola pana la alte limbi romantice, precum franceza, italiana si portugheza, germana si engleza, dar si japoneza, indoneziana si tagalog. Guinness World Records a recunoscut aceasta realizare unica si i-a atribuit statutul de cel mai bine vandut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obtinut in China anul trecut.
La inceputul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevarat fenomen global pentru hiturile ”Quiereme Mucho”, si ”Amor and Hey!”. In 1982, artistul a sustinut 40 de concerte sold out in Las Vegas, iar in anul urmator 5 nopti consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sala de concerte din Londra, locatie in care se va reintoarce saptamana aceasta pentru alte doua concerte sold out.
In vara acestui an, il vom putea revedea pe Julio Iglesias concertand si pe trei dintre scenele de spectacol din Romania. Show-urile sale se vor desfasura la Summerland Mamaia in data de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galati, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scena de la Sala Palatului.
Julio Iglesias este cu adevarat un talent incomparabil, ale carui melodii de dragoste incanta vietile a sute de milioane de oameni de peste 45 de ani. Publicul din Romania va fi privilegiat, si va beneficia de un repertoriu special, ce va cuprinde cele mai indragite si ascultate melodii.
Julio Iglesias va susține un nou concert la București în primăvara acestui an. Artistul latin se află într-un turneu mondial de promovare a noului său album, “Mexico”, iar România, țara care l-a primit mereu cu multă căldură, se află în agenda spectacolelor sale. Concertul de la București va avea loc pe 18 mai 2016 la Sala Palatului, artistul urmând să concerteze și la Iași, pe 11 mai, și la Timișoara, pe 15 mai.
Albumul “Mexico” a fost lansat în toamna anului 2015 și cuprinde 13 piese prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic. În cadrul concertului pe care Julio Iglesias îl va susține în București, fanii vor putea fredona împreuna cu el și melodiile mai vechi, hiturile care l-au consacrat și care l-au făcut atât de apreciat în România.
În deschiderea spectacolului Julio Iglesias de la București va cânta fiul cântărețului – Julio Iglesias Jr.
Bilete pentru concertul Julio Iglesias de la București, pe 18 mai 2016:
Biletele achiziționate pentru spectacolul din 2 iulie 2015 de la București rămân valabile pentru concertul din mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.
 VIP – 550 lei;
 Cat. 1 – 490 lei;
 Cat. 2 – 400 lei;
 Cat. 3 – 360 lei;
 Cat. 4 – 280 lei;
Julio Iglesias va concerta anul acesta și la Timișoara, pe 15 mai, și la Iași, pe 11 mai. Organizatorii nu au comunicat încă detalii privind aceste două concerte, însă datele spectacolelor au fost confirmate pe pagina oficială de Facebook a artistului.
Julio Iglesias – Corazón De Papel
Anul acesta va concerta la București și Enrique Iglesias. La 14 ani de la primul său concert în România, Enrique revine în țara noastră. Pe 12 mai 2016, îndrăgitul artist latino va promova la București cel mai recent album, ”Sex and Love”, în cadrul show-ului urmând a fi interpretate hituri actuale, precum „Loco„, „El Perdedor” și „Bailando„, dar și melodii mai vechi, plasate pe locuri fruntașe în clasamente: “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.
Noul concert al lui Enrique Iglesias va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo. Biletele pentru acest concert au fost deja puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 339 și 379 de lei.

JULIO IGLESIAS A UIMIT MII DE FANI IN EMIRATELE ARABE UNITE MARȚI SEARA
IN DATA DE : 3 MAI 2016

A fost o noapte de muzică magică la Al Majaz Amphitheatre, în inima pitoresc Buheirah în Sharjah, ca unul dintre cei mai celebri cantareti si genii muzicale au luat scena marti seara. La nivel internațional aclamat, câștigătoare a premiului Grammy cântăreț și compozitor Julio Iglesias a aruncat o vrajă asupra publicului său, wowing și de divertisment mii de iubitori de muzică, până târziu în noapte.

Revenind la regiune, după o lungă perioadă de timp și care efectuează pentru prima dată în Emiratul Sharjah, a avut loc pe fundalul spectaculos al Buheirah Corniche, legenda muzicii latino nu a ratat fanii lui. El a tratat publicul său la un număr de melodii lovit și chartbusters din albumele sale cele mai populare precum și cele mai recente, lăsând mii de fani exigente pentru mai mult.

muzica lui Iglesias este cunoscut pentru celebrarea de iubire, pace, toleranță și umanitate, valorile care sunt championed și prețuite de către Sharjah și EAU. Concertul de Julio Iglesias face parte din eforturile continue Sharjah de a promova o cultură a artelor și aprecierea muzicii din emiratul. Al Majaz Amphitheatre, administrat de Sharjah Media Centre, se află în fruntea acestei mișcări pentru a îmbogăți arta și scena culturală din EAU și din regiune, oferind o calitate și de divertisment sănătos, cu un scop moral pentru public.

Al Majaz Amfiteatru a găzduit unele dintre cele mai mari nume din muzică atât din est și din vest pentru a distra iubitorii de muzică în Sharjah și EAU. Anterior, vorbind jurnaliștilor din EAU, Iglesias a declarat că muzica este instrumentul perfect si platforma pentru a aduce oamenii împreună indiferent de frontiere, culoare sau crez pe care o reprezintă și că el a fost fericit să facă parte din eforturile Sharjah de a promova înțelegerea și dialogul între diverse culturi.

Celebrul cântăreț și cântec scriitor a spus el a fost „super incantat” cu privire la revenirea la EAU si performant, la un mare loc cum ar fi Al Majaz Amfiteatrul din Sharjah. Al Majaz Amfiteatrul a fost inaugurat de Dr. HH Sheikh Sultan bin Mohammed Al Qasimi Supreme Membru al Consiliului și Conducător al Sharjah, în 2014, ca parte din festivitățile care încoronează Sharjah ca capitală islamică Cultură pentru anul 2014. Roman stil amfiteatru colosseum deschis la premiera clusterelor Oratoriul epice ale Luminii, reconstituie calatoria remarcabila a Islamului și mesajul său esențial al păcii și omenirii.

JULIO IGLESIAS A FOST PREMIAT IN 2016 in AFRICA DE SUD PENTRU RECORDUL REALIZAT DIN VÂNZAREA A PESTE 500 000 de DISCURI VÂNDUTE

Julio Iglesias triumfă oriunde merge, continuând să înregistreze succese an după an. Cu această ocazie, artistul a fost beneficiarul unui premiu în Africa de Sud pentru doborand recordul de 500.000 de albume vândute, devenind unul dintre doar trei artiști la nivel mondial care au primit această acoladă. Coincizând cu concertul său de la Johannesburg, Julio Iglesias, zâmbind și, fără îndoială, recunoscător, a fost prezentat cu mult ravnitul premiu de către directorul Sony Africa de Sud, un omagiu de bun venit care recompensează cariera profesională lungă.

După ce a călătorit peste tot în Africa de Sud, pentru câteva zile, el se va muta pe Argentina, Noua Zeelandă, Australia, Indonezia și Malaezia, în cazul în care turneul său mondial va trage la o strânsă. Julio Iglesias rămâne în mod incontestabil de neoprit.

Julio Iglesias, cel mai popular artist latino si-a vandut mai multe albume din istoria muzicii, vine la Gran Canaria, la 20 iulie, star al Festivalului Mării Deschis în 2016. După 22 de ani de absență a terenurilor grancanarias, va fi o ascultare unică și irepetabilă unui artist care vine cu noul său spectacol, care va efectua hit-uri o oportunitate de viață.

Julio Iglesias include insula in turneu mondial de succes a cărui performanță mai întâi pe teritoriul spaniol va fi în Insulele Canare. O decizie de artistul însuși, care și-a arătat mult interes în revenirea la un teren pe care l-am auzit și sa bucurat pentru ultima oară la târguri și expoziții din Santa Cruz de Tenerife, unde a adunat mai mult de 11.000 de oameni. De data aceasta, va fi într-un loc luxos ca Gran Canaria Arena oferă facilități excelente pentru a se bucura directă una dintre muzica mare.

Preturile biletelor variaza intre 37 de euro mai ieftin și Premium 180 de euro, care va cuprinde o parcare intrare exclusivă, acces direct la site-ul și o locație de invidiat în rândurile din față. Biletele pot fi achiziționate de la site-ul oficial Deschideți bilet de vânzări www.entrees.es mare și prin site-ul festivalului: www.festivalmarabierto.com

În mod similar, este demn de remarcat faptul că de data aceasta Julio Iglesias vine la Gran Canaria dupa ce a lansat recent noul lor album „Mexic”, după 12 ani, needitată, spaniolă, și a fost No. 1 în listele globale. Discul include prietenii artistului care doreau să lucreze împreună pentru a face un film frumos din partea lui primul single „Ai picat de inima”, care a implicat stele din lumea multor sectoare, cum ar fi Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal, Fernando Alonso, Raul Gonzalez, Iker Casillas, Luis Figo, Vicente del Bosque, Pepe Reina, Checo Pérez, Carlos Moya, Enrique Ponce, Alexandre Pires, Susana Gimenez, Jose Mota, Santiago Segura, Axel, Carlos Rivera, India Martinez, Jose Jose, Jordi Moya, Jesus Alvarez, Merche, Anne Igartiburu, Nieves Alvarez, El Gran Wyoming, Boris Izaguirre, Pastorutti Soledad, Jose Merce, Monica Hernandez, Valeria Lynch, Richy Castellanos, Pitingo, Yuriria Sierra, Paola Longoria, Fernando Platas, Cristian Castro, albastru Demon, Pepillo Origel și Grecia Castta.

Julio Iglesias, mai puternică decât oricând, a revenit triumfator pe scenă și a dat undă verde lui „tur” World 2016 în EAU. Recuperat complet problema lui sciatică, slab, sarmos, puternic și ferm, artistul spaniol va face un tur pe cinci continente. El a inclus în turneul său Spania, Monaco, Mexic, Chile, Argentina, Africa de Sud, Japonia, Singapore, Malaezia, Indonezia, Australia și Noua Zeelandă, în cazul în care se va încheia în decembrie în 2016.
Artistul a câștigat audiența sa în Amfiteatrul Al Majaz, Sharjah în emiratul, unde a deschis repertoriul de noapte cu piesa, „Dragoste, iubire, iubire.” La începutul spectacolului a dus la mii de fani care au venit să-l vadă și au arătat actul său de satisfacție din nou în Emirate.

Julio Iglesias, citat pe cele mai bune scene din lume, a arătat că este apt pe deplin și încă Romancing urmașii săi. El a emanat de umor și complicitate.

Anii nu merg pentru cantareata universal nu încetează să cucerească publicul său. A dat mult sentiment și de livrare dacă artist în interpretarea ei în La Palma înainte de a mai mult de 3.000 de spectatori.

Julio Iglesias a facut un tur al celor mai bune melodii din cariera lunga ca artist.
Anii trec, dar încă o referință, astfel încât mai mult de 3.000 de oameni au bucurat în cadrul incintei, a permis artei sale, în afara, la periferie, mai multe sute căutat aud concert.

Latin excelență artist par, cu peste 300 de milioane de album vândut, sa predat publicului într-o noapte caldă. El a fost, de asemenea, distractiv in timpul performantelor sale si chiar a avut timp să se conecteze direct cu publicul, amintind că 43 de ani în urmă a acționat în La Palma, „Am fost tânăr” și a mulțumit să fie din nou invitat pe insulă.

A spus el a fost „foarte Islander”, și a spus că „Insulele Canare sunt pentru mine un suflet natural din mine.” De-a lungul concertului a existat o legătură totală cu publicul, care a captivat atunci când a efectuat de două ori, „Palmero se ridică la palmier „.

Două ore mai târziu încă necombustibile, iar publicul îl iubea. Julio Iglesias legat unul după altul temele sale mari, aproape imnuri ale muzicii spaniole, neobosit și explicând istoria vieții sale. Nu duce lipsă de subiecte; „Am uitat să trăiesc”, „Ține-mă” sau mitic „Hei!” cu care este livrat în final publicului. Scaune grevate cu tema „voi, voi” și ar putea să nu rămână mai mult timp în locurile lor. Și este că, în acest stadiu, concertul a lăsat deja clar de ce este cel mai bun.

Julio Iglesias a ținut promisiunea miercuri de a face în Gran Canaria un concert mare. El a făcut mai mult de 6.000 de participanti la a doua dintre cele patru concerte programate în Spania, trei în Insulele Canare, care a afirmat că „a fost o decizie naturala de a veni la insule.”

Óntrunirea sa nu a ratat. A se vedea, Julio Iglesias în aceste timp sau urmăriți-l în urmă cu patruzeci de ani transmite același sentiment față de spectatori. Și acest lucru nu este altceva decât un profesionist minuțios cu imaginea sa, înregistrările sale, cuvintele lui și show-ul lui, cine știe ce trebuie să dea fanii lor să iasă radiant, după mai mult de două și un sfert ore cântă despre etapă. Acesta a fost petrecut ieri pe scena Gran Canaria Arena, care a înregistrat un număr record de 6800 de oameni, cei mai mulți care au participat până acum în această cameră să se bucure de un concert.

Iglesias a fost prezentat în întregime atât fizic cât și mental, cu toate că duminica trecută s-au întâlnit de 48 de ani de cariera. Controlul exercitat față de activitatea sa include, de asemenea, păstrarea vocii sale într-un mod foarte disciplinat.

Artistul universal efectuat aproximativ 30 de melodii pe o ingrijire la ultimul milimetru și a ridicat cu un crescendo treptată în cazul în care cele mai mari hit-uri sale au aparut intercalate cu piesa romantica clasic, cu un control al scenei și show spectacol extraordinar.

De asemenea, nu își uită legendarul „Hei!” cu care a primit primul său ovaționat în picioare de noapte, iar clasicul „bau, peep”, care a sunat în mod repetat, în timpul recitalului. Dar, probabil, cel mai emotionant moment din noapte a venit cu Talita, o fată de nouă sau zece ani pentru Julio Iglesias chemat să cânte „De la fată la femeie.”

Însoțiți în permanență de către grancanario publice, Iglesias a subliniat bogăția Canare insulari muzica și a realizat piese ca „Palmero se ridică la La Palma” sau „Canarito”. „A fost o decizie naturala de a veni la insule”, a declarat artistul, care a reamintit legăturile care leagă muzica canariană cu America de Sud, înainte de a merge să cânte mai multe teme mexicane.

Aceștia au trebuit să cheltuiască mai mult de douăzeci de ani pentru a se bucura de Julio Iglesias trăiesc în Gran Canaria, dar așteptarea a meritat pentru credincioși, care nu s-au oprit complimenteaza artist în al doilea concert din turneul său din Spania.

Cu publicul entuziast și așteptarea demnă de o stea, Julio Iglesias a reapărut în Tarragona noaptea trecută pentru a ridica Festivalul Internațional de Muzică din Cambrils, una dintre puținele cântăreața datând din țara noastră.

Omul Records a triumfat încă o dată, ieri, concert Cambrils, care a reușit să umple Parc del Pinaret cu ‘fanii’ dornici de a fi sedus de artist. Două săptămâni la performanța biletele au fost deja vândute.

Cu gesturi sale unice inimitabile, biserici, care a fost aplaudat apărând pe stage- a luat o plimbare pe melodiile lor cele mai populare cum ar fi La vida sigue Igual sus pe drum am uitat să fi salvat trăi, Hold-mă, Hei! unul din cele mai aplaudidas-, Un Canto O Galicia sau Don Quijote. Bineînțeles că, în orice moment, însoțite de un Showgirls unic: un public, cu un succes mai mult sau mai puțin, a cântat și a cântat toate scrisorile de la picioare la cap.

Iulie a demonstrat că rămâne o seducătoare glumind cu dansatorii sai si a primit râsul credincioșilor să se treacă în timp ce am privit

Cu publicul entuziast și așteptarea demnă de o stea, Julio Iglesias a reapărut în Tarragona noaptea trecută pentru a ridica Festivalul Internațional de Muzică din Cambrils, una dintre puținele cântăreața datând din țara noastră.

Omul Records a triumfat încă o dată, ieri, concert Cambrils, care a reușit să umple Parc del Pinaret cu ‘fanii’ dornici de a fi sedus de artist. Două săptămâni la performanța biletele au fost deja vândute.

Cu gesturi sale unice inimitabile, biserici, care a fost aplaudat apărând pe stage- a luat o plimbare pe melodiile lor cele mai populare cum ar fi La vida sigue Igual sus pe drum am uitat să fi salvat trăi, Hold-mă, Hei! unul din cele mai aplaudidas-, Un Canto O Galicia sau Don Quijote. Bineînțeles că, în orice moment, însoțite de un Showgirls unic: un public, cu un succes mai mult sau mai puțin, a cântat și a cântat toate scrisorile de la picioare la cap.

Iulie a demonstrat că rămâne o seducătoare glumind cu dansatorii sai si a primit râsul credincioșilor să se treacă în timp ce privea pe șolduri una dintre mișcat fete, pe care mîngîie cu afecțiune spate.

„Necinstiți”, nu a reușit decât să ridice publicul, dar a arătat partea lui blândă. „Mare a Spaniei” și „frumos” au fost unele dintre complimentele a primit interpretul pe tot parcursul nopții. Printre fanii săi Președintele Barca Joan Laporta și jurnaliști Carlos Herrera și Luis del Olmo, care au fost fotografiate cu participanții la intrare au fost.

Julio a razed deja în La Palma, Santa Cruz de Tenerife și Las Palmas, și a ales Cambrils pentru a spune la revedere de la țara noastră înainte de a zbura în America și să dea totul în SUA, Mexic, Puerto Rico, Argentina și Chile, încheind anul în Australia.

Ceremonia va avea loc la 29 septembrie, cu o zi inainte de concertul de la Centru de arte Santurce.

„Cred că nimeni nu poate aminti că bunica mea sa născut în Guayama și care ma făcut să fiu adoptat acelui popor. M-am dus la Guayama și a fost cu primarul. Am familie încă acolo și voi fi cu ei ajunge acum. De asemenea, eu locuiesc foarte aproape de Puerto Rico (în Republica Dominicană), în termen de 30 de mile de Mayaguez. Eu de mult acolo, nu cântă, și știu întreaga insulă, eu pot picătură într-un colț în Ponce și de mers pe jos Mayaguez a venit „, a declarat vedeta intr-un interviu acordat în exclusivitate cu El Nuevo Dia la începutul acestui an.

În timpul acestei conversații artistul de renume mondial și-a exprimat, care provoacă o mare entuziasm înapoi să cânte în Puerto Rico după 10 ani. Deși el a spus că a scăpat, uneori, pe insulă, fără ca cineva să știe.

„Suntem încântați să-și onoreze calea lui Julio Iglesias, un talent din toată lumea că are strămoși din Puerto Rico și, prin urmare, vrea aceasta insula. Corespunzător revenirea sa la scena locală, vineri, 30 septembrie la Centrul de Arte Plastice din Santurce la 8 : 00 pm ne vrut să recunoaștem cariera sa și legătura care îl unește cu Puerto Rico „, a declarat Santiago Villar, presedintele Consiliului de Administratie si fondator al Walk of Fame în Puerto Rico

Recunoscute la nivel mondial, Julio Iglesias a fost distins de două ori cu recordul Guinness: artistul care a vandut mai multe albume în diferite limbi, cum ar fi artistul latino cu cele mai mari vânzări din istoria muzicii, cu mai mult de 300 milioane de albume și a jucat 80 de albume în 15 limbi. Iglesias a dat mai mult de 5.000 de concerte, performante pentru mai mult de 60 de milioane de oameni de pe cinci continente. Anul trecut el a fost numit Doctor Honoris Causa de către Universitatea din Berklee.

Starul lui Julio Iglesias se va adăuga la deja dezvaluit, cu care tribut Ricky Martin, Chayanne, Lin-Manuel Miranda, Miriam Colon, Roselyn Sanchez, Lucecita Benitez, Gilberto Santa Rosa și Rafael Ithier cedări, precum și cariera jurnalista Maria Celeste, Jose Ferrer si cantaretul Jose „Cheo” Feliciano

Cu o punere în scenă elegant și sobru, cu lumini emulează o întâlnire intimă cu cantareata, care a izbucnit pe scena cu caracteristica lui voce seducătoare în ritmul Love Love, în armonie cu cei patru Showgirls frumoase, el a deschis focul într-o noapte de neuitat pentru toti fanii care crutat strigătele euforice de fiecare dată când Julio le-a spus sau le-a invitat să cânte.

„Astăzi am venit să vă mulțumesc pentru atât de mulți ani. Chilienii vorbesc cu un accent frumos. -laughs- Am 47 de ani și pare să aibă 73. Trăiesc să fie bine pentru tine, nu faci nimic … ce vremuri! ”

După câteva minute de bătaie de joc cu publicul, atmosfera sa schimbat complet pentru a interpreta clasic „Caruso”, care a provocat o liniște și atenție deplină, preludiu perfect pentru a „Hold” și „Hei”, ambele coreadas la perfecțiune de către miile de doamnelor prezente, a simțit la fel ca și când temperatura crește atunci când saxofonistul a luat scena pentru „Careless Whisper” potop de senzualitate Movistar Arena.

În fața a ceea ce va fi următorul său album, care are colaborari importante cu artisti ca Pablo Alboran, Eros Ramazzotti, Andres Calamaro și alții, Julio a interpretat „Amanecí”, pentru a pune imediat pe toți și dansând cu „El bacalao „.

Este important să se sublinieze faptul că succesul nu a oprit nici un moment, și a fost rândul lui „The Road” a venit, iar piesa „Un Canto Un Galicia”, a scris-o pentru tatăl său atunci când încă în luna iulie nu a depășit douăzeci de ani. De-a lungul spectacolului idolul spaniol păstrat interacțiunea cu publicul, care nu s-au oprit piropearlo și a sărbători fiecare dintre comentariile sale. Atmosfera de acolo a fost foarte frumos și admirația totală.

Anecdote au fost prezente atunci când în timpul desfășurării „Crazy”, un fan strigat „Scopul Chile!”, Iulie și râsete fapt care ia determinat aplauze pe scară largă. El nu a putut sta departe peste noapte de fotbal că echipa națională a jucat un duel important.

Cu 47 de ani de carieră artistică, poveștile vieții sale partajate între melodii a dat o notă intimă a show-ului, care a fost un frumos atinge de melancolie din cauza amintirilor le-au adus daruri foarte bine alese și pregătite Setlist acest turneu sud-american.

Cel mai pur stil chilian, anecdote a continuat peste noapte. De data aceasta de către un om rrom care strigăte după repetate, Julio ia dat atenția că a vrut și l-au invitat să meargă pe scenă pentru a întâmpina oportunitate pierdut nici un om să vorbească, sărute și să cânte cu steaua spaniolă. Țipetele doamnelor erau imediat euforic.

După acest episod, el a primit ultima parte a emisiunii, care nu a scazut în energie și care a fost marcată de clasic „De la fata la femeie”, „Me Va Me Va”, „La Naos del Olvido” și „La Vida Sigue Igual”. titluri excelente pentru a închide o reuniune de așteptat, și amânată a legendei spaniole cu publicul național.

Ca date de, noi vă spunem că înainte de a începe concertul, Julio Iglesias a pătruns în handprints pe Walk of Stars Movistar Arena. Deci, din nou cantaretul arată că el și Chile au o complicitate unică, iar valabilitatea acestuia este desfășurată din generație în generație.

Julio Iglesias triumfă oriunde merge și, an după an, continuă să se bucure de succes. De data aceasta, artistul a primit un premiu în Africa de Sud pentru vânzarea de 500.000 de înregistrări, devenind unul dintre doar trei artiști din lume care au primit-o. Coincizând cu concertul său de la Johannesburg, Julio Iglesias, zâmbind și cu siguranță recunoscător, a primit premiul de mână valoros directorului Sony Africa de Sud, un tribut frumos, care servește drept recompensă pentru cariera sa lunga.

După câteva zile turneu țară din Africa de Sud, se va deplasa în Argentina, Noua Zeelandă, Australia, Indonezia și Malaezia, unde a închis turneul mondial în decembrie. Fără îndoială că Julio Iglesias este de neoprit.
președinte SONY AUSTRALIA, Dennis handlin, a dat premiul comemorative pentru vânzări mari în Australia, care coincide cu turneul său care se execută în aceste zile acolo.

La mijlocul anilor ’70 Julio Iglesias incepe sa viziteze Asia si Australia, iar de atunci nu sa oprit niciodată vizitează aceste țări în excursii lor. Această legătură cu orașele din Asia, Australia și Noua Zeelandă nu a fost rupt și este încă în viață de-a lungul anilor cu succes pentru totdeauna.
viata uimitoare a acestui artist legendar, care in acest an a revenit să cânte pe cinci continente.

Julio Iglesias va fi turneu 2016 care se încheie cu Gold Coast – Australia și Kuala Lumpur – Malaezia, după cântând în mai mult de douăzeci de țări din întreaga lume să se concentreze pe lansarea unui album extrem de anticipat al duete 2017.